Friday, February 26, 2010

Epiphone Casino London

paddies, so just paste .... waiting for the dentures




La torta è fatta proprio  con la pastina,  quella ci perseguita per la maggior parte della nostra esistenza. Ce la siamo  mangiata dallo svezzamento in poi,  ci ha riabituato a mangiare dopo le indigestioni e le  l'appendicite. Come tutti l'abbiamo sputata ridendo sulla faccia  della mamma  ad un 'età in  cui la cosa che faceva anche riscuotere applausi,  We were given a spoonful of chicken broth with the grandmothers, until the last packet is not finished in the pantry behind it all.


Given that the next time you eat, you probably will because I will not have teeth to chew with which I used for this cake I had tasted in Sweden , where the "macaroni" is dough nuts that we call goes soft in three minutes and that Swedes eat with the spoon of cranberries.
now unable to export "soup" as it should be done, or grandmother with a spoon and attacked, say that you can at least try to make it international.
The cake in question is great for a robust breakfast, remains soft and beautiful chi ci scometterebbe che è  fatta con la  pasta ?

Ingredienti

100 gr di  risoni  lessati in  acqua senza sale
150 gr di farina autolievitante
100 gr di  mandorle tritate
50 gr di di noce di cocco
1 cucchiaio di  scorza di limone grattuggiata
150 gr di burro sciolto
150 gr di  marmellata
170 gr di  zucchero
3 uova sbattute

Procedimento
In una terrina capace metter lo  zucchero, la farina.  le mandorle e  il  cocco, mescolare make a small hole and stir the remaining ingredients previously mixed separately. Stir until the mixture becomes omgeneo.
Bake for 35 minutes at 180 ° C in preheated oven

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